english magyar
BejelentkezésElfelejtett jelszó


Kedves Kollégák!

 

Ez úton meghívunk a soron következő, Budapesten, május 14-15-én megrendezésre kerülő ADVANCED PHARMACOVIGILANCE - ARE YOU READY FOR 2015! mesterkurzusra, melyet a Gyógyszerbiztonság és Farmakovigilancia, valamint a szabályozási-, minőségellenőrzési terület szakemberei számára dolgoztak ki.

 

A kurzus egy átfogó elemzést, ugyanakkor gyakorlati jellegű áttekintést nyújt azokról a főbb szabályozásokról, melyek betartása lényeges a megfelelő szakmai jelentések elkészítéséhez.

Ezen túlmenően hangsúlyos elem a 2012 júliusa óta jelentős változásokat hozó EMA szabályozások legfrissebb vonatkozásai, 2015-öt érintő alkalmazásai.

A mesterkurzus másik hozadéka, hogy értékes nemzetközi, személyes tapasztalatcserére ad lehetőséget a résztvevőknek, szakmailag releváns témakörben, kellemes környezetben.

 

A jelentkezés MAGYOTT tagoknak kedvezményes, illetve március 27-ig további "early bird" kedvezményt is igénybe vehettek!

 

További információk a jelentkezésről, illetve a képzés részletes anyaga megtalálható a MAGYOTT honlapján a Rendezvények menüpontban. Amennyiben további kérdés merül fel, lépjetek kapcsolatba a szervezőkkel a programleírásban megadott elérhetőségek egyikén.

 


 Letölthető dokumentumok
Advanced Pharmacovigilance - Are You Ready for 2015!

Hírarchívum

Oldaltérkép | RSS